Vindmølleinspektion

En af de mest karakteristiske egenskaber ved en drone er, at den gør det muligt at undersøge svært tilgængelige områder og konstruktioner.

Derfor har den også vist sig at være særlig anvendelig inden for vindmølleindustrien, da den udgør et effektivt værktøj til vindmølleinspektion.  Med en drone er det muligt at komme helt tæt på vindmøllen og udføre grundige visuelle inspektioner. Man er i dag så langt fremme, hvad angår droneteknologien, at dronens manøvregenskaber gør det muligt at filme stilstående på 1 meters afstand fra emnet. Dette sikrer, at billedmaterialet bliver af høj kvalitet og skarphed, så det er muligt at få et meget detaljeret overblik.

Hurtig og effektiv vindmølleinspektion
Vindmølleinspektion er et oplagt job for droner. Udover at de kan sikre en mere effektiv løsning, så kan en drone ydermere spare teknikeren for den ubehagelige og potentielt farlige opgave at klatre rundt på en vindmølle. Monteret med et kamera med høj billedopløsning, kan vores drone hurtigt og effektivt gennemføre en vindmølleinspektion. Afhængigt af opgave og behov, så er det også muligt at kombinere kameraet med diverse typer sensorer, såsom termisk kamera eller 3D laser scanner. På baggrund af valid fotodata og analyse er det på den måde muligt at vurdere, hvorvidt den pågældende vindmølle kræver renovering. Således er det først i tilfælde af, at en skade bliver identificeret, at der er behov for at sende en teknikker op for at reparere skaden.

Så er du i tvivl om kvaliteten af dine vindmøller, eller har du brug for en grundig inspektion for at vurdere renoveringsomfanget, så har vi mulighed for at komme helt tæt på og give dig det detaljerede overblik. Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, hvis du har et projekt i tankerne, som du gerne vil have et godt tilbud på. Vi har også mulighed for at bistå med råd og vejledning, hvis du i forvejen er i besiddelse af en drone, men ikke har den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at lykkes med opgaven på egen hånd.

vindmølleinspektion dronefoto

Du er altid velkommen til at tage kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

RotorCam.dk

Email: sj@rotorcam.dk
Tlf: 23 86 04 42
CVR: 25 23 14 06