Dronefoto

RotorCam tilbyder vores erhvervskunder en mulighed for at få et helt unikt perspektiv for oven.

Droner kan i dag anvendes til en lang række forskellige fotoopgaver, såsom fotodokumentation af langbrugsjord, fotoopgaver til brug af brochuremateriale, inspektionsopgaver eller luftfotos til websider og ejendomssalg. Fællesnævneren for de mange opgaver er, at de kræver fotografering fra luften i en vinkel, som kun et dronefoto nemt og effektivt kan indfange. Så hvis du ønsker et enestående perspektiv, så benyt dig af dronefoto til din næste opgave. Uanset omfanget af opgaven, kan vi med sikkerhed tilbyde en skræddersyet løsning af høj kvalitet, som varetager dine særlige ønsker og behov.

Professionelle fotografer
For at sikre helt fantastiske stilbilleder og panoramabilleder benytter vi os altid af professionelle fotografer til opgaven. Yderligere er vores pilot den første i landet, der fik den påkrævede tilladelse til at flyve med droner inden for bymæssig bebyggelse, hvilket vidner om hans mange års erfaring med præcisionsflyvning. Dronen, der bliver benyttet til vores opgaver, har vi selv udviklet med henblik på at sikre en optimal stabilisering og sikkerhed af kameraet således, at billedkvaliteten er i top. Vores kamera tager billeder i 50 megapixel og egner sig derfor særdeles godt til professionelle fotos af landskaber, reklame eller produkter. Sammenfattende betyder dette, at du som kunde kan vide dig sikker på, at kvaliteten altid er i højsædet, hvis du vælger et samarbejde med RotorCam.

Georefererende fotos
Dronefotografering kan anvendes inden for mange forskellige brancher – uagtet om man ønsker at indsamle fotodata med henblik på at sikre dokumentation, eller om man ønsker at optimere sin markedsføring med unikke luftfotos. Helt særligt for vores fotos er, at de er georefererede, hvilket betyder, at de oplyser de korrekte koordinater, og det er derfor muligt at anvende billedet til kortlægning og opmåling af større landområder. Dette gør dronefotos til et værdifuldt redskab i forbindelse med blandt andet bygge- og anlægsprojekter, kortlægning af historiske anlæg og byggeri, samt registrering og overvågning inden for landbrug og skovbrug.

landbrug dronefoto
Profesionelle luftfotografier af højeste kvalitet.
Se et udvalg af dem her.
Se projekter

Du er altid velkommen til at tage kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

RotorCam.dk

Email: sj@rotorcam.dk
Tlf: 23 86 04 42
CVR: 25 23 14 06