Dronerådgivning

RotorCam tilbyder også vores erhvervskunder professionel rådgivning, så de kan få et indblik i den moderne droneteknologi, samt få en grundig oplæring i, hvordan man anvender droner.

Der er mange ting, der skal tages højde for, hvis man som nybegynder ønsker at flyve med drone – lige fra vejrforhold til opsætning af kamera. I den forbindelse kan man derfor med fordel rådføre sig hos vores erfarne dronepilot, der som den første i Danmark fik den påkrævede tilladelse til at flyve med droner inden for bymæssig bebyggelse. På baggrund af sine omfangsrige erfaringer kan vores pilot effektivt hjælpe nybegyndere i gang med droneflyvning på en sikker og ansvarlig måde. I den forbindelse bistår vores pilot også med sin grundige viden omkring dronens aktuelle anvendelsesmuligheder, og hvilke dronetyper, der egner sig bedst til forskellige opgaver. Du får derfor en grundig oplæring i dronens brug både teoretisk set såvel som i praksis.

Økonomiske fordele ved selv at varetage droneflyvningen
Hvis du som virksomhedsejer ønsker at få gavn af de mange anvendelsesmuligheder, som fremtidens droner har inden for både inspektion, overvågning, kvalitetskontrol, præsentation og reklame, så kan der være økonomiske fordele forbundet med selv at kunne varetage din droneflyvning. I stedet for at være afhængig af, at eksterne samarbejdspartnere formår at udleve dine visioner, så kan du for eftertiden få resultatet præcist, som du ønsker det ved selv at stå for udførelsen.  Det eneste, der fraholder dig fra at lede din virksomheds egne droneoperationer, er manglende viden på området – en viden, som vi i RotorCam nemt kan få implementeret i din virksomhed.

Så hvis du har et længerevarende behov for droneoperationer, men er i mangel på ressourcer eller ekspertise på området, så kontakt os for en uforpligtende samtale i dag. Vi kan med sikkerhed hjælpe dig uanset, om du sidder inde med spørgsmål relateret til droneteknologi, styresystemer, udstyr, flyveteknik eller lovgivning og regler.

Dronerådgivning

Du er altid velkommen til at tage kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

RotorCam.dk

Email: sj@rotorcam.dk
Tlf: 23 86 04 42
CVR: 25 23 14 06