Dronevideo

Med dronevideo åbnes der op for mange nye uudforskede muligheder i erhvervslivet.

Hvor man førhen har været nødsaget til at benytte sig af omkostningstunge kraner eller helikoptere for at kunne danne sig et overblik over svært tilgængelige områder, så kan man nu med fordel gøre brug af droner i stedet for. Udover at være økonomisk attraktivt, så er dronevideo et oplagt valg, hvis man ønsker et unikt perspektiv fra oven i høj billedkvalitet.

Professionelt udstyr
Da vi ønsker at kunne tilbyde den bedste billedkvalitet på markedet, benytter vi os af professionelt udstyr baseret på den nyeste teknologi. Derfor har vi blandt andet udviklet vores egen drone, der ikke kun sikrer en bedre stabilisering af kameraet, men som også gør det muligt at forlænge selve flyvetiden. Vores drone er monteret med et kamera, der er i stand til at optage 5.2K videoer og skyde 30 fps (frames per second), og det kan derfor levere optagelser i så skarp kvalitet, at de kan bruges direkte til live-tv. Ydermere er vores udstyr ukompliceret både i opbygning og anvendelse, hvilket betyder, at man blot behøver at være to mand for at betjene det (pilot + kameramand).

Hos RotorCam er kvaliteten i højsædet og vi benytter os derfor altid af en erfaren og lovpligtigt godkendt pilot, samt en professionel fotograf. På den måde sikrer vi det optimale resultat hver gang, så vores kunder opnår den ønskede data fra luften uanset, om det er til brug af inspektion, præsentation, overvågning eller emissionsmåling.

Vi varetager et bredt væld af opgaver
Vi er i stand til at varetage mange forskellige typer opgaver. Bygningseftersyn, beredskabsopgaver, kvalitetskontrol på vanskeligt tilgængelige steder, er blot nogle af de opgaver. Hvis du er interesseret i at få et indblik i de unikke optagelser en dronevideo kan indfange fra luften af, så har du mulighed for at se en grundig gennemgang af de typiske arbejdsopgaver vi udfører. Du er også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du har et projekt, du ønsker et godt tilbud på, eller blot ønsker råd og vejledning. Vi kan på baggrund af opgavens type og indhold udarbejde en løsning tilpasset lige netop dine behov og ønsker.

dronevideo og dronefoto

5.2k videokvalitet

30 fps

Erfaren pilot

Kvalitet i højsædet

Profesionelle videoer af højeste kvalitet.
Se et udvalg af dem her.
Se projekter

Du er altid velkommen til at tage kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

RotorCam.dk

Email: sj@rotorcam.dk
Tlf: 23 86 04 42
CVR: 25 23 14 06