Komplekse inspektioner

Komplekse inspektioner både offshore og onshore

RotorCam er udviklet til at kunne inspicere ufremkommelige områder, og vi tilbyder derfor vores erhvervskunder en enestående mulighed for at få foretaget komplekse inspektioner på en simpel og effektiv måde. Det er en omkostningstung udgift at bestille en lift eller en kran til sine inspektionsopgaver, så du kan med fordel benytte dig af vores højteknologiske drone til din næste opgave. Udover at være en kosteffektiv metode, er processen med drone desuden mere praktisk, da dronen uden problemer kan komme helt tæt på det pågældende motiv og fremskaffe detaljerige informationer. Dette gør det muligt at vurdere eventuelle reparationsopgaver på baggrund af valid data.

Inspektionsopgaver

I tilfælde af, at du har en inspektionsopgave, der ikke fremgår på listen, så er du meget velkommen til at kontakte os alligevel. Vi kan med garanti bistå med hjælp og vejledning uanset, hvilken type droneopgave du er på udkig efter, da vores dronepilot har mange års erfaring at trække på. Vores dronepilot er en fast mand på det danske landshold i F3C præcisionshelikopterflyvning, og han er desuden den første dronepilot i Danmark, der fik den påkrævede tilladelse til at flyve med droner inden for bymæssig bebyggelse. Dette vidner om hans mange års erfaring med præcisionsflyvning, og det er vores kunders garanti på, at vi yder en service af særlig høj kvalitet uanset, hvilken opgavetype vi får uddelt.

RotorCam kan varetage mange forskellige typer inspektionsopgaver både offshore og onshore. Nedenstående fremgår et udpluk af de mange opgaver, som vi har erfaring med:

  • Tage
  • Skorstene
  • Flaretårne
  • Højspændingsledninger
  • Antennemaster
  • Mobile master
Komplekse inspektioner både offshore og onshore
drone Offshore-branchen

Offshore-branchen

Da vores drone egner sig til at varetage inspektioner af fjernt beliggende konstruktioner, så kan den med fordel bruges af offshore-branchen. Vores selvudviklede drone kan flyve på ubegrænset tid, og den kan derfor uden problemer flyve over større havstrækninger og udføre inspektioner af offshore-installationer. Dette er en simpel og effektiv metode til at erhverve sig viden om eventuelle skader og deres omfang, så man har mulighed for at gribe ind tidsnok til at imødegå en forværring.

Du er altid velkommen til at tage kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

RotorCam.dk

Email: sj@rotorcam.dk
Tlf: 23 86 04 42
CVR: 25 23 14 06