Tethered drone

Hos RotorCam har vi udviklet vores egen højteknologiske drone, Tethered drone, som er designet til at flyve i ubegrænset tid.

Ved at skabe en mobil strømforsyningsstation, der fra jorden kan forsyne dronen med elektrisk energi, så forlænger man dronens flyvetid væsentligt i forhold til batteridrevne droner. Denne avancerede teknologi gør det muligt at flyve i mange timer, da man ikke længere er afhængig af at skulle skifte batteri på sin drone. Således er Tethered drone skabt til at tilpasse sig din tidsplan, så du ikke behøver at holde øje med tiden. Denne innovative løsning åbner op for en masse nye anvendelsesmuligheder for dronen, da den ikke længere er underlagt de samme begrænsninger som tidligere.

Velegnet til arrangementer
Vores Tethered drone er udviklet til at varetage mange forskellige typer opgaver, men den er i særdeleshed egnet til projekter relateret til overvågning og sikkerhed, da dens vedvarende strømforsyning er en sikkerhedsgaranti, som en batteridreven drone ikke kan give.  Særligt til arrangementer, hvor mange mennesker er samlet på lidt plads – såsom koncerter, festivaller eller demonstrationer – har det vist sig, at droner kan udgøre en ekstra sikkerhed. Ved at flytte vinklen fra øjenhøjde til fugleperspektiv er der mulighed for at skabe et effektivt overblik af situationen, og således sikre, at arrangementet forløber på en sikker og hensigtsmæssig måde, så ingen risikerer at komme til skade undervejs.  I tilfælde af, at uheldet er ude, kan dronen effektivt ved hjælp af sin GPS enhed spore den specifikke lokation, så redningsfolk hurtigt kan komme ud til ulykkesstedet. I situationer som det, er det afgørende, at teknologien ikke fejler, så der kan ske en hurtig indgriben eller afværgelse af problemet.

Hvis du benytter dig af RotorCams innovative teknologi, så får du således en drone, der garanterer ubegrænset autonomi, sikkerhed, og hurtig dataoverførsel. Hvis dette lyder som noget, der kan indfri de krav, som du stiller til dit kommende droneprojekt, så kontakt os for en uforpligtende samtale.

tethered drone

Du er altid velkommen til at tage kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

RotorCam.dk

Email: sj@rotorcam.dk
Tlf: 23 86 04 42
CVR: 25 23 14 06