Trafikovervågning med drone

Droner kan med stor fordel bruges til monitering af trafikken med henblik på at nedsætte trafikproblemer.

Ved at flytte vinklen fra øjenhøjde til fugleperspektiv er der mulighed for at skabe et effektivt overblik af situationen. En drone kan derfor først og fremmest bruges til at indsamle omfattende data om trafikken på de danske veje, og på den måde give kommuner en markant større indsigt i trafikmønstrene. Fordelene ved trafikovervågning med drone er, at den langt hurtigere, nemmere og billigere kan skabe et overblik over vanskeligt tilgængelige områder end en helikopter kan. Grundet dronens manøvreegenskaber gør den det muligt at komme helt tæt på situationen, da den både kan flyve lavt over jorden, gennem tunneller, mellem træer og under broer. Af den grund åbner trafikovervågning med drone op for helt nye muligheder, da det kan fremskaffe billeder og optagelser, der er langt mere informative og detaljerige.

Få et overblik over trafikstrømme
De stigende mængder trafik på de danske veje afføder et behov for at optimere det eksisterende vejnet. I den forbindelse kan dronerne med fordel anvendes til at danne et overblik over indviklede trafikstrømme, og derved indsamle omfattende data med henblik på at klarificere, hvor og hvorfor trafikproblemerne opstår. Det er således muligt at observere billister eller trafikstrømme, der kører uhensigtsmæssig på en given vejstrækning, så man i fremtiden har mulighed for at imødegå det trafikale problem. På den måde kan man på baggrund af valid data optimere de eksisterende veje, hvilket er en langt billigere løsning end at bruge penge på at udvide eller bygge helt nye veje.

Andre væsentlige fordele ved droneovervågning er, at de øger trafiksikkerheden, da man kan bruge dem til at holde øje med forskellige trafikforseelser. I tilfælde af uheld på vejene er der også mulighed for at indsætte en drone til overvågning af trafikkens afvikling. Yderligere kan de mange optagelser gemmes til dokumentation, som kan anvendes i forbindelse med trafiktællinger.

Trafikovervågning med drone
Overvåg trafikken med droner,
og indsaml omfattende data.
Kontakt mig

Du er altid velkommen til at tage kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

RotorCam.dk

Email: sj@rotorcam.dk
Tlf: 23 86 04 42
CVR: 25 23 14 06