Kreative videoer

Ønsker du at skabe en unik stemning eller opnå nogle visuelt fascinerende vinkler i dit næste reklameprojekt, så benyt dig af RotorCams unikke perspektiv fra luften.

Uagtet om det er til brug af reklamefilm, præsentationsvideoer eller eventoptagelser, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at fange dine kunders opmærksomhed, så du effektivt kan formidle dit budskab.

Droneoptagelser egner sig særligt godt til turismerelateret markedsføring, hvor det oftest er en fordel, hvis større områder kan afbilledes for, at dine kunder kan danne sig det helt rigtige indtryk. Det kan for eksempel være campingpladser, sommerhuse, forlystelsesparker, golfbaner, seværdigheder. Dronevideoer samt billeder gør det muligt for dine kunder at danne sig det store overblik over det pågældende område og dets faciliteter, så stedet kommer til sin fulde ret.

Ejendomsmæglerens bedste værktøj
Inden for ejendomsbranchen har man også fået øjnene op for droneoptagelsernes uanede muligheder. Ved hjælp af dronens unikke vinkel er det muligt at frembringe fantastiske billeder og videoer af ejendomme, hvis potentiale kun afdækkes, hvis hele ejendommen indfanges på én gang. Specielt hvis der til ejendommen tilhører store markarealer, kan det være vanskeligt at fremvise dette på billeder taget fra jorden. Hertil egner droneoptagelser sig til at give kommende købere et helhedsbillede af selve huset, grunden, beliggenheden og lokalområdet.

Kreativ markedsføring med unik vinkling
Videoer og fotos i fugleperspektiv kan således bidrage positivt til din kreative markedsføringsstrategi. Den unikke vinkling kan være akkurat det, der får din hjemmeside til at adskille sig fra konkurrenternes. Så hvis du ønsker at skabe trafik til din hjemmeside ved hjælp af blikfangende billeder og videoer, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi kan i fællesskab udvikle en handlingsplan, der tager udgangspunkt i lige netop din opgavetype, så vi med garanti kan sikre dig den optimale løsning med droneoptagelser. Vi har mange års erfaring med at producere videoer og billeder af høj kvalitet, der kan gøre enhver virksomheds kommunikation mere nærværende.

Kreative videoer
Profesionelle videoer af højeste kvalitet.
Se et udvalg af dem her.
Se projekter

Du er altid velkommen til at tage kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

RotorCam.dk

Email: sj@rotorcam.dk
Tlf: 23 86 04 42
CVR: 25 23 14 06